JP Blog - шаблон joomla Окна

Оголошення

Imagine Cup 2011

Покажи світу свої можливості й таланти! Доведи собі та усьому світу, що ти найкращий!

Imagine Cup 2011 — це міжнародний конкурс, який дозволяє розкрити свої таланти студентам із десятків країн по всьому світу. Бери участь у конкурсі та отримай путівку до фіналу, що відбудеться у Сполучених Штатах Америки!

Покажи світу свої можливості й таланти! Доведи собі та усьому світу, що ти найкращий!

Imagine Cup 2011 — це міжнародний конкурс, який дозволяє розкрити свої таланти студентам із десятків країн по всьому світу. Бери участь у конкурсі та отримай путівку до фіналу, що відбудеться у Сполучених Штатах Америки!

У 2011 році анонсовано 5 номінацій, що дозволять досягти успіху й отримати міжнародне визнання в одній із таких областей:

Розробка ігор

Кожен програміст-початківець мріє розробити свою власну гру. Тепер у вас є не лише бажання, але і можливість проявити себе в одному з трьох напрямків: розробка ігор для XBOX/PC, розробка ігор на Silverlight, розробка ігор для мобільних пристроїв (Windows Phone 7).Обирайте один або кілька напрямків і починайте боротьбу за перше місце. По кожному з напрямків передбачені призи: за перше місце — $8000, за друге — $4000, за третє — $3000.

Digital Media

Не хочете програмувати — то й не треба. Знімайте коротке відео на задану тему, змагайтеся за вихід у фінал.

IT Challenge

Більше подобається адміністрування — не проблема. Якщо ви вмієте налаштувати буквально все, починаючи від окремо взятого комп’ютера і закінчуючи інфраструктурою цілого підприємства, візьміть участь у номінації IT Challenge. Перший тур найпростіший — просто дайте відповідь на 30 запитань і отримайте завдання другого туру.

Розробка Embedded систем

Можете зібрати буквально все — зберіть свій пристрій на базі Windows Embedded (всім учасникам другого туру надсилається спеціальний пристрій eBox) та отримайте перемогу та приз у розмiрi: $25 000 — за перше місце, $10 000 — за друге місце, $5000 — за третє місце.

Розробка програмних проектів

Застосовуйте свої знання та вміння для створення інноваційного програмного продукту, який зможуть використовувати люди в усьому світі, і отримайте найпрестижніший приз серед усіх номінацій (ну дуууже великий кубок, і 25 тисяч доларів). Увесь конкурс ділиться на два етапи: участь і перемога у локальному фіналі, участь і перемога у міжнародному фіналі, який відбудеться у США. Збери свою команду вже сьогодні і принеси перемогу команді та нашій країні! Для того, щоб взяти участь у локальному змаганні, вам необхідно зібрати свою команду і подати свій проект до розгляду до 28 лютого 2011 року за наступною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Більш детальну інформацію про номінації та конкурс ви зможете знайти
на сайті конкурсу ImagineCup.com.

В лютому-березні 2011 року «Майкрософт Україна» проводить спеціальні тренінги для всіх учасників Imagine Cup 2011. Докладніше про тренінги за посиланням.

З питань участі у конкурсі звертайтеся за адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

http://studfaks.kpi.ua/news/a-85.html