JP Blog - шаблон joomla Окна

Оголошення

Фонд Бориса Колеснікова дав старт конкурсу «Авіатор 2018» для студентів технічних спеціальностей

Зустріч буде проходити 14 листопада о 14:30, в 1-му корпусі КПІ, 255 ауд. Представник конкурсу розповість більш докладно які будуть етапи, де реєструватися, що собою представляє поїздка на авіасалон Фарнборо у Лондон.

24 жовтня в Кіровоградській льотній академії НАУ відбулося урочисте відкриття освітнього проекту «Авіатор 2018».

Він проводиться благодійним Фондом Бориса Колеснікова сьомий рік поспіль. За цей час проект охопила всі провідні технічні вузи України, привернув 12 000 студентів, а 400 з них стали переможцями «Авіатора» і відвідали кращі авіафорум світу - Фарнборо в Лондоні і Ле Бурже в Парижі. За масштабні внесок в розвиток науки і освіти України благодійний Фонд став переможцем Національного рейтингу благодійників-2017, а українські студенти називають організацію кращим благодійним Фондом для молоді в країні, Який допомагає здійснити мрію.

ph_aviator001

Президент благодійного Фонду Борис Колесніков привітав молодь зі стартом чергового сезону «Авіатора», побажав їм цікавого змагання, гідно представить свої вузи в конкурсі і блискуче захистити власні проекти в фіналі. «Рад видеть столько молодых, умных и талантливых ребят. За прошедшие годы сотни победителей и десятки тысяч участников нашли достойное применение своему уму и таланту. Они побывали на лучших авиасалонах мира, увидели работу своих коллег. Я не сомневаюсь, что их знания лягут в основу фундамента Украины, которая займет свое достойное место среди самых сильных экономик мира», - підкреслив Борис Колесніков.

ph_aviator002

Під час урочистого відкриття конкурсу організатори презентували Оновлений склад журі. Його традиційно очолив відомий Авіаконструктора Дмитро Ківа. Допомагати в суддівство йому будуть Антон Волов - випускник Гарвардського університету і володар стипендії «Майбутні лідери в транспорті» центру дослідження проблем транспорту Eno Center for Transportation (США) Максим Гладских - керівник департаменту по академічним зв'язків і навчання персоналу «Прогресстех-Україна»; Євген Іванов - директор представництва Emirates в Україні; Сергій Хижняк - менеджер по транспорту Фіналу Ліги чемпіонів УЄФА 2018; Олександр Черепанов - директор з координації та підтримки виробництва в компанії «Інтеравіа».

Експерт авіаційної галузі Сергій Хижняк Відзначив, що рад приєднатися в ролі члена журі до масштабного конкурсу для студентів, адже «Авіатор» грає важливу роль в житті молодих фахівців. «Те разработки и новинки, которые ребята видят во время посещений европейских форумов, в Украине они не найдут. Благодарю Фонд Бориса Колесникова за интересную и полезную инициативу, шанс для простых студентов проявить себя и увидеть мир», - сказав Сергій Хижняк.

ph_aviator003

Зареєструватися для участі в «Авіатор 2018» можуть студенти технічних спеціальностей всіх форм навчання до 25 років включно, в тому числі молоді фахівці і аспіранти. Реєстрація відкрита на сайті Фонду www.kolesnikovfund.org до 5 грудня.

Конкурс пройде в чотири етапи з грудня 2017 року по квітень 2018 го в вузах-учасниках. Студенти продемонструють свої знання з історії та теорії авіації, технічних дисциплін, англійської мови. До фіналу дійдуть 200 конкурсантів, вони представлять на суд експертного журі власні проекти. 12 квітня, в Міжнародний день авіації і космонавтики, Фонд Бориса Колеснікова оголосить сто переможців, який будуть нагороджені поїздкою до Великобританії на Міжнародний авіасалон Фарнборо.

Нагадаємо, в проекті «Авіатор 2017» взяли участь 6500 студентів технічних спеціальностей з 44 ВНЗ України.