JP Blog - шаблон joomla Окна

Останні новини

Науково-практична конференція "Молодь і наука"

28 листопада 2015 року в місті Чернігів пройшла науково-практична конференція "Молодь і наука" (http: monitor.cn.ua/ua/anons/40026), відкриття якої відбулось у обласному  Палаці  дітей та юнацтва.

Chernigov03

 

Для учасників  конференції  було проведено презентацію Чернігівського обласного педагогічного ліцею для обдарованої сільської молоді та закладів освіти нового типу м.  Чернігова , серед яких: гімназія № 31 гуманітарно-естетичного профілю, колегіум № 11, ліцей № 15, ліцей № 32, спеціалізована ЗОШ І-ІІІ ст. фізико-математичного профілю №12, гімназія № 31 гуманітарно-естетичного профілю.

Chernigov01

Серед запрошених була делегація викладачів-науковців від НТУУ "КПІ" у складі 11 факультетів: ФАКС, ФЕЛ, ЗФ, ФМФ, ПБФ. Під час роботи конференції було проведено агітаційну роботу серед обдарованої молоді – випускників 2015 року м. Чернігова і Чернігівської обл., стосовно їх вступу на навчання в НТУУ «КПІ».

Chernigov05

Після закінчення офіційної частини факультети мали нагоду поспілкуватись з випускниками та їх батьками у Чернігівському обласному педагогічному ліцеї для обдарованої сільської молоді, та взяти участь у роботі круглого столу, щодо наукових проектів в НТУУ "КПІ".

Наш Факультет також прийняв активну участь у профорієнтаційній роботі та обговореннях. Будемо сподіватись, що талановита та обдарована молодь Чернігівщини обере майбутнє з НТУУ "КПІ".

Chernigov05