JP Blog - шаблон joomla Окна

Останні новини

Літня школа проекту NETCENG

З 21 червня по 4 липня 2015 відбулася Літня школа проекту NETCENG (http://netceng.eu/) програми TEMPUS. Місцем проведення Літньої школи став відомий університет Брюнеля (Brunel University London: http://www.brunel.ac.uk/), розташований в західній частині Лондона - Аксбриджі.

Мета проекту NETCENG – реформування третього циклу інженерної освіти в Білорусі, Росії, Україні. До консорціуму проекту входять університети вказаних країн, а також Німеччини, Великої Британії, Литви – загалом тринадцять вищих навчальних закладів.

НТУУ «КПІ» є координатором проекту від України (http://faks.kpi.ua/office-of-international-affairs/international-projects.html). Представники нашого вузу приймали участь у Літній школі, це зокрема: Кришталь В.Ф., доцент кафедри теоретичної механіки, заступник декана факультету авіаційних і космічних систем, Мариношенко О.П., доцент кафедри теоретичної механіки, відповідальний в НТУУ «КПІ» за впровадження проекту NETCENG.

В програму літньої школи увійшли теоретичні та практичні заняття з моделювання систем (Ali Mousavi), ознайомчі курси з силової електроніки (Michael Theodoridis). Представники університету Брюнеля надали також змістовні презентації про концепції перехідних курсів для аспірантів та принципи написання наукових статей (Dmitry Eskin), загальні принципи наукових досліджень (Tatiana Kalganova).

В кінці Літньої школи приймаюча сторона зробила чудовий дарунок її учасникам – організувала екскурсію до Бленхеймського палацу, який є пам'ятником всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.