JP Blog - шаблон joomla Окна

Останні новини

День відкритих дверей на ФАКС

Двадцять сьомого квітня 2013 року на факультеті авіаційних і космічних систем НТУУ «КПІ» пройшов День відкритих дверей. Зустріч з абітурієнтами розпочалася в аудиторії ім. М.А. Павловського. На зустрічі були учні шкіл №№ 28, 162, 200, 204, Русанівського ліцею м. Київ, гімназії №1 м. Вознесенськ, а також школи № 15 м.Севастопіль, Ліцею інформаційних технологій м. Фастів. Гості ознайомились з загальною інформацією про напрями підготовки спеціалістів та наукові здобутки факультету. Ця інформація була представлена заступником декана Кришталем В.Ф. Після цього гостям була надана можливість спостерігати проходження супутника над терріторією України в лабораторії факультету в якій встановлено наземну станцію для прийому та передач команд телеметрії. Відповіді на питання абітурієнтів було надано студентами-магістрами кафедри ПСКЛА.

В лабораторії CAD/CAM/CAE проектування викладачем Бурнашевим В.В. було показано можливості сучасних комп’ютерних програм тривимірного моделювання та геоінформаційних технологій.

Абітурієнти оглянули також стендовий зал з авіаційною технікою. Викладач кафедри ПСКЛА Бондар Ю.І. ознайомив гостей зі зразками безпілотних літальних апаратів, сконструйованих колективом викладачів та студентів факультету та особливостями навчання за напрямом «Авіа- і ракетобудування».

Викладач кафедри Інформаційно-вимірювальної техніки Шантир С.В. ознайомив абітурієнтів з напрямом підготовки «Метрологія та інформаційно-вимірювальні системи» та провів екскурсію до лабораторій кафедри.