JP Blog - шаблон joomla Окна

Останні новини

Візит UMO

З 1 по 2 квітня 2013 року в НТУУ «КПІ» перебувала делегація Університету ONDOKUZ MAYIS ( Турецька Республіка, Самсун, web: www.omu.edu.tr) у складі: Prof.Dr.Huseyin Akan – ректор, Prof.Dr.Fersat Kolbakir - директор Civil Aviation School, Prof. Dr. Suleyman Tolun – декан Faculty of Aviation and Space Engineering, пані Akan – дружина ректора.

Метою візиту було обговорення питань організації підготовки спеціалістів в авіаційний галузі, мобільності студентів та підписання Угоди про співпрацю між університетами Першого квітня для делегації було проведено екскурсію до Політехнічного музею НТУУ «КПІ» та музею Авіації та космонавтики НТУУ «КПІ». Потім делегація у супроводі заступника декана ФАКС В.Ф.Кришталя та аспіранта ФАКС першого року навчання Ортамевзі Гюркана відвідала ДП Антонов.

Другого квітня відбувся прийом делегації у декана ФАКС О.В.Збруцького. На зустрічі також були присутні В.Ф.Кришталь - заступник декана ФАКС, Д.М. Зінченко - доцент ФАКС, аспірант ФАКС Ортамевзі Гюркан - у якості перекладача. Під час зустрічі було проведено презентацію університетів, презентацію факультету ФАКС НТУУ «КПІ» та обговорено питання співпраці у навчальній та науковій сферах. Розроблено протокол про співпрацю між університетами.

Другого квітня у другій половині дня відбулася офіційна зустріч делегації турецького університету у ректораті. На цій зустрічі проректором С.І. Сидоренко та ректором турецького університету Huseyin Akan було підписано Угоду про співпрацю між НТУУ «КПІ» та університетом ONDOKUZ MAYIS. Після зустрічі делегація відбула з НТУУ «КПІ».