JP Blog - шаблон joomla Окна

Стипендії, гранти, конкурси

ВСЕУКРАИНСКИЙ ЧЕМПИОНАТ КОМПЬЮТЕРНЫХ ТАЛАНТОВ

  • 10 номинаций
  • тысячи участников по всей Украине
  • сотни ценных призов

Направление этого года «Новейшие технологии, которые могут помочь решить современные проблемы в Украине».
Призовой фонд 500 000 грн.
Подробности на сайте: http://goldenbyte.org/

DAAD/OSI Scholarships 2012

Стипендії надаються для навчання на максимально дворічних магістерських програмах, на трирічну аспірантуру, а також на наукове перебування, яке розподіляється на два періоди по три місяці кожний.

Метою програми DAAD/OSI є покращення становища в сфері викладання та досліджень в рамках гуманітарних та суспільних наук в Україні, а також налагодження контактів між німецькими та українськими вченими, на основі яких можуть самостійно розвиватись подальші міжнародні контакти.

Deadline: October 31, 2011

Phd в галузі комп'ютерних наук і техніки, Італія

Інститут підвищення кваліфікації IMT Лукка (Італія), оголошує про 12 місць в галузі комп'ютерних наук та інженерії.IMT (http://www.imtlucca.it) - науково-дослідний, інститут розташований в м. Лукка (Італія); курси викладаються виключно англійською мовою. Програма PhD (https://www.imtlucca.it/phd_programs/computer_science_engineering/), координатором якої Рокко Де Нікола, спрямована на підготовку дослідників і фахівців з детальним навчанням основам інформатики, а також застосування для різних передових системи та дисципліни.

Останній термін подачі заявок є 28 вересня 2011 року.

Детальніше на сайті

Презентації та семінари програми ім.Фулбрайта

Графік проведення презентацій / семінарів з написання есеїв для кандидатів на участь у програмах імені Фулбрайта на весну 2011 

Програма імені Фулбрайта — це найстаріша і найбільш відома у світі програма наукових обмінів Сполучених Штатів Америки. Вона діє з 1946 року, нині — у 155 країнах світу.

Стипендії уряду Франції для України

В Україні відкрито цьогорічний конкурс стипендій уряду Франції.

Посольство Франції в Україні пропонує:

І. Стипендії на навчання:
у магістратурі (Master 2) з будь-якої дисципліни, тривалістю 10 місяців; в аспірантурі під французько-українським подвійним науковим керівництвом для роботи над дисертацією (три наукові стажування по 6 місяців протягом 3 років); за програмою « n+i » для проходження магістерського циклу навчання (24 місяці) для випускників інженерних факультетів (рівень Бакалавр / Магістр); за магістерською програмою COPERNIC (12 місяців) для фахівців економічної та інженерної галузей.

ІІ. Стипендії на стажування:
для написання кандидатської дисертації у рамках співробітництва (4-6 місяців); для проходження наукового стажування (1-2 місяці).

Джерело, докладніша інформація: http://euosvita.blogspot.com/2011/02/blog-post_8122.html