JP Blog - шаблон joomla Окна

Останні новини

Всеукраїнський благодійний конкурс Авіатор-2016

24 вересня стартував  Всеукраїнський освітній конкурс «Авiатор-2016» (благодійний Фонд Бориса Колеснкова).

Kolesnikov1Проект «Авiатор» є щорічним та проводиться вже  п’ятий раз. Йогомета – розвивати та підтримувати українських студентів авіаційних спеціальностей, мотивувати та заохочувати талановиту молодь щорічними поїздками на Міжнародні авіасалони Фарнборо та Ле Бурже.

Учасників очікують шість етапів - тестування з історії та теорії авіації, з технічних наук, англійської мови, рішення бізнес-кейсу та захист мотиваційної презентації.

 

 

Kolesnikov11

До складу журі «Авіатора» увійшли: Олександр Черепанов, директор департаменту представництва
авіакомпанії Emirates в Україні; Максим Гладських, керівник департаменту з академічних зв'язків і навчання персоналу в ТОВ «Укр-Прогресстех» ; Олексій Смотров, директор компанії TravelportUkraine; Кирило Осипов, генеральний директор аеропорту «Донецьк» (2013), професор НТУУ «КПІ» Віталій Сухов. Очолив команду експертів галузі генеральний конструктор ДП «Антонов» Дмитро Ківа.

Студенти технічних авіаційних спеціальностей можуть зареєструватися в проекті на сайті Фонду www.kolesnikovfund.org до 20 жовтня 2016.

За результатами конкурсу будуть обрані 100 переможців. Влітку 2016 вони відвідають Міжнародний авіафорум Фарнборо в Лондоні.