JP Blog - шаблон joomla Окна

Останні новини

День відкритих дверей ФАКС

На факультеті авіаційних і космічних систем 28 квітня 2012 відбувся день вікритих дверей. Він розпочався демонстрацією фільму про створення літака АН-225 «МРІЯ». Після цього гостям була представлена електронна презентація про напрями підготовки та спеціальності кафедр. Треба зазначити, що серед гостей факультету були не тільки учні київських шкіл, а ї діти з м. Глухова Сумської обл., м. Кривий Ріг, м.Дніпродзержинськ, м. Стаханів Донецької обл., м. Обухів, м. Біла Церква, м. Маріупіль.

Гостям було надано зальну інформацію про напрями наукової роботи кафедр та інформацію про вступ на факультет у 2011 році. Відбулися виступи старшого викладача кафедри Інформаційно-Вимірювальної Техніки Шантиря С.В., старшого викладача кафедри Приладів та Систем Керування Літальними Апаратами Бондаря Ю.І. та аспірантів цієї кафедри Мішкіна Дмитра, Карнаушенка Романа.

Гості відвідали також лабораторії факультету:

- лабораторію з встановленою, в рамках міжнародного освітнього проекту CRIST програми TEMPUS, наземною станцією стеження за мікросупутниками;

- лабораторію 3D моделювання та геоінформаційних технологій;

- лабораторії в яких виконуються роботи по виготовленню та налаштуванню безпілотних літальних апаратів;

- стендову залу з літаками АН-28, МІГ-23, безпілотними літальними апаратами та макетом мікросупутника, розробка якого здійснюється викладачами та студентами факультету.