JP Blog - шаблон joomla Окна

Стипендії, гранти, конкурси

Презентації та семінари програми ім.Фулбрайта

Графік проведення презентацій / семінарів з написання есеїв для кандидатів на участь у програмах імені Фулбрайта на весну 2011 

Програма імені Фулбрайта — це найстаріша і найбільш відома у світі програма наукових обмінів Сполучених Штатів Америки. Вона діє з 1946 року, нині — у 155 країнах світу.

Місце проведення:

Офіс Програми імені Фулбрайта, вул. Грушевського, 4, кімн.305, Київ

Час проведення: 16.30
Faculty Development Program 1 березня, вівторок

Graduate Student Program
Science and Technology Ph.D. Program
15 березня, вівторок
31 березня, четвер
12 квітня, вівторок
28 квітня, четвер


Scholar Program
26 квітня, вівторок
31 травня, вівторок
16 червня, четвер

Для участі у семінарах необхідно зареєструватись за телефонами 044-279-1850 чи 044-279-2324, або електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. не пізніше як за три дні до дати його проведення. Просимо врахувати, що кількість місць обмежена (не більше 25 учасників).

УВАГА! Пропонуємо також прилучитись до участі у цих семінарах через мережу інтернет (вебінар). Бажаючим приєднатися необхідно мати доступ до інтернету, комп'ютер та навушники з мікрофоном. Кількість учасників необмежена.

Після обов’язкової реєстрації за вказаними вище контактами (не пізніше як за три дні до дати його проведення) Вам буде надіслано лист з інструкціями та кодом доступу на зазначену дату.

Джерело: http://www.euroosvita.info/index.php?m=news&d=view&nid=155