JP Blog - шаблон joomla Окна

Спеціальність АВІАЦІЙНА ТА РАКЕТНО-КОСМІЧНА ТЕХНІКА (КОД 134)

Інженер−технолог

В чому особливості і переваги роботи інженера−технолога. Напевно в універсальності та в тому, що на одне конструкторське бюро в світі доводиться декілька серійних підприємств, для яких потрібно чимало спеціалістів−технологів. Лише декілька країн світу мають повний цикл виробництва транспортних літаків. Але абсолютна кількість розвинутих країн мають підприємства, на яких збирають та ремонтують літаки. Усі ці підприємства дуже зацікавлені в добре підготовлених інженерах−технологах.

Основною перевагою факультету авіаційних і космічних систем є те, що до складу його викладачів надходять провідні спеціалісти, які мають великий власний досвід технологічної підготовки авіаційного виробництва. Крім того, студенти факультету, які обрали напрям "Технологія", мають змогу вже з п'ятого курсу влаштовуватися на відповідні посади на АНТК "Антонов" та завод "Авіант".

Наявність реального досвіду роботи на зазначених підприємствах, є важливим фактором, який суттєво підвищує власний рейтинг молодого інженера−технолога, що безумовно впливає на перспективи подальшого працевлаштування.